Klantoordeel: 9,1 (16462 reviews)

€39,95
Nú slechts €19,99


Wat is de NoWax?

De NoWax verwijdert in enkele seconden oorsmeer, oorwax, vocht in uw oren en cerumen. De NoWax is een innovatief apparaat waarmee u gemakkelijk, veilig en hygiënisch oorsmeer verwijdert. Iedereen kent inmiddels wel de gevaren van wattenstaafjes, voorkom dit met de NoWax! Door middel van het vacuüm systeem zuigt u zachtjes en veilig vuildeeltjes en vocht uit uw oren. Bij de NoWax krijgt u 4 afwasbare siliconen opzet stukken zodat u er met de hele familie gebruik van kunt maken. Dankzij de unieke beveiliging van het apparaat gaat het nooit te ver in uw oor. Het apparaat helpt het hele gezin op een veilige en snelle manier de oren schoonmaken. Stop met wattenstafjes en producten die niet werken!

Veilig en effectief

De NoWax is een professioneel apparaat die door de vacuüm techniek het vuil in uw oren niet verder het oor induwt, zoals bijvoorbeeld wattenstaafjes wél doen. De techniek zorgt dat u op een veilige en effectieve manier van uw overtollig oorsmeer en vuil in uw oren af bent. Er zitten bij de NoWax 4 verschillende opzet stukjes, zodat het gehele gezin gebruik kan maken van dit innovatieve en uitermate handige apparaat. Ook voor kinderen is dit een veilige manier om de oren regelmatig schoon te maken.

De voordelen

  • Veiliger dan wattenstaafjes
  • Comfortabel in gebruik
  • Zuigt heel zacht vuildeeltjes en vocht uit uw oren
  • Door de unieke beveiliging kan hij nooit te ver het oor in
  • Kleur gecodeerde siliconen tip voor ieder gezinslid
  • Makkelijk schoon te maken met bijgeleverde borstel

Wat zit er in de verpakking?

  • NoWax apparaat
  • Handleiding Nederlands
  • 4 kleurgecodeerde opzet-tips
  • Schoonmaak borstel

Wat zeggen onze klanten?

In het verleden maakte ik gebruik van wattenstaafjes en na een bezoek aan de dokter ben ik uiteindelijke terecht gekomen bij de NoWax. Ik duw het oorsmeer niet meer verder me oren in en krijg zo geen ontstekingen meer. Geweldig!
Klaas-Jan uit Oosterhout

Ik vind het fijn dat ik het met het hele gezin kan gebruiken. Iedereen heeft een eigen kleur en de opzetstukjes zijn gemakkelijk schoon te maken.
Miranda uit Dedemsvaart

Na vele oplossingen al te hebben geprobeerd was ik nogal sceptisch over de NoWax, maar het werkt echt. De NoWax is voor mij de perfecte oplossing, veilig en effectief.
Edward uit Den Dolder

Mijn man bleef na al die verhalen over wattenstaafjes toch die dingen gebruiken. Ik vond dat zo vervelend en ben opzoek gegaan naar alternatieven. Al snel kwam ik uit op deze site. De NoWax werkt goed en mijn man is ook om! Dankje.
Veronique uit Roosendaal

Snel geleverd thanks!
Danny uit Tiel

Eindelijke af van die vervelende oorsmeer. Op mijn werk moet ik vaak oordoppen in waardoor ik mijn oren helemaal vol duw met troep, dankzij de oorcleaner ben ik er vanaf.
Stijn uit Gouda

Normaal gebruikte is oorspray, maar dit is veel goedkoper en handiger.
Mieke uit Ede

Ik vind het leuk om met mijn kinderen te zwemmen, maar na de dag in het water hebben ze vaak water in hun oren. Dacht probeer het is en het werkt hier ook goed voor.
Rianne uit Zierikzee

Ik schrok de eerste keer echt hoeveel vuil eruit mijn oren kwam. Nu houd ik het lekker bij en heb ik geen last meer van verstopte oren. Bedankt voor de snelle levering en het beantwoorden van mijn vragen. Ga zo door!
Jordin uit Hilversum

Wat een simpele en handige oplossingen! Ik raad het iedereen aan.
Stefan uit Katwijk

Ik dacht een leuk kadootje voor mijn vader. Hij is tevreden! Bedankt.
Kelly uit Almere

Mijn hele gezin luistert tenminste weer naar me. :D ik vind het een hele schone en veilig manier voor mijn gezin.
Margot uit Amsterdam

Via een advertentie kwam ik op deze site terecht en dankzij de snelle service lag het een dag later in mijn huis. Het product werkt prima en ben goed geholpen!
Mike uit Oldebroek

Mijn kinderen hebben vaak last van verstopte oren. Andere alternatieven doen meestal pijn of zijn vervelend in gebruik. NoWax is super makkelijk in gebruik het werk snel en is een veilige manier voor het verwijderen van oorsmeer.
Helen uit Amersfoort


Jalin Media gelooft in het one-product-shop concept. Dit betekent dat wij ons per webwinkel focussen op slechts 1 product. Dit product heeft alle testen en strenge eisen die wij stellen aan een product met vlag en wimpel doorstaan.

Voor wij een product lanceren gaat er een lange periode aan testen en marktonderzoek aan vooraf. Een van de criteria is dat een minimum van tientallen testpersonen hun eerlijke en gefundeerde mening geven over een product. Het testen van het product en de strenge Europese regelgeving omtrent producten zijn voor ons de basis van een solide product.

Jalin Media groeit ontzettend snel en met ons team zijn wij er trots op dat wij inmiddels meer dan 20 succesvolle webwinkels exploiteren. Wij komen graag in contact met de klant dus als u vragen of opmerkingen heeft, belt u ons dan gerust op of stuurt u een e-mail en dan helpen wij u graag.

Op werkdagen voor 22:00 besteld? Is morgen in huis! Wij verzenden met PostNL.


Klantoordeel: 9,1 (16462 reviews)


€39,95
Nú slechts €19,99Zoekt u het rugcorset voor dames? Klik hier!

Zoekt u de Corrigerende en Afslankende Sportband? Klik hier!

Zoekt u het Memory Foam Kussen? Klik hier!