Ervaringen

Hieronder kunt u enkele ervaringen lezen van onze klanten, wij waarderen het zeer als u uw ervaring met ons deelt! Wilt u dat uw ervaring hier ook bij komt te staan? Stuur een mailtje met uw ervaring, naam en woonplaats naar info@oorsmeerverwijderen.nl! 

In het verleden maakte ik gebruik van wattenstaafjes en na een bezoek aan de dokter ben ik uiteindelijke terecht gekomen bij de NoWax. Ik duw het oorsmeer niet meer verder me oren in en krijg zo geen ontstekingen meer. Geweldig!
Klaas-Jan uit Oosterhout

Ik vind het fijn dat ik het met het hele gezin kan gebruiken. Iedereen heeft een eigen kleur en de opzetstukjes zijn gemakkelijk schoon te maken.
Miranda uit Demdesvaart

Na vele oplossingen al te hebben geprobeerd was ik nogal sceptisch over de NoWax, maar het werkt echt. De NoWax is voor mij de perfecte oplossing, veilig en effectief.
Edward uit Den Dolder

Mijn man bleef na al die verhalen over wattenstaafjes toch die dingen gebruiken. Ik vond dat zo vervelend en ben opzoek gegaan naar alternatieven. Al snel kwam ik uit op deze site. De NoWax werkt goed en mijn man is ook om! Dankje.
Veronique uit Roosendaal

Snel geleverd thanks!
Danny uit Tiel

Eindelijke af van die vervelende oorsmeer. Op mijn werk moet ik vaak oordoppen in waardoor ik mijn oren helemaal vol duw met troep, dankzij de oorcleaner ben ik er vanaf.
Stijn uit Gouda

Normaal gebruikte is oorspray, maar dit is veel goedkoper en handiger.
Mieke uit Ede

Ik vind het leuk om met mijn kinderen te zwemmen, maar na de dag in het water hebben ze vaak water in hun oren. Dacht probeer het is en het werkt hier ook goed voor.
Rianne uit Zierikzee

Ik schrok de eerste keer echt hoeveel vuil eruit mijn oren kwam. Nu houd ik het lekker bij en heb ik geen last meer van verstopte oren. Bedankt voor de snelle levering en het beantwoorden van mijn vragen. Ga zo door!
Jordin uit Hilversum

Wat een simpele en handige oplossingen! Ik raad het iedereen aan.
Stefan uit Katwijk

Ik dacht een leuk kadootje voor mijn vader. Hij is tevreden! Bedankt.
Kelly uit Almere

Mijn hele gezin luistert tenminste weer naar me. :D ik vind het een hele schone en veilig manier voor mijn gezin.
Margot uit Amsterdam

Via een advertentie kwam ik op deze site terecht en dankzij de snelle service lag het een dag later in mijn huis. Het product werkt prima en ben goed geholpen!
Mike uit Oldebroek

Mijn kinderen hebben vaak last van verstopte oren. Andere alternatieven doen meestal pijn of zijn vervelend in gebruik. NoWax is super makkelijk in gebruik het werk snel en is een veilige manier voor het verwijderen van oorsmeer.
Helen uit Amesfoort
Zoekt u het rugcorset voor dames? Klik hier!

Zoekt u de Corrigerende en Afslankende Sportband? Klik hier!

Zoekt u het Memory Foam Kussen? Klik hier!