Betaalmogelijkheden

iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Paypal

Als u kiest om via Paypal te betalen, word u na het bestellen direct doorgestuurd naar de website van Paypal. U kunt u hier aanmelden voor een nieuw account of inloggen met uw bestaande Paypal gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Van ons ontvangt u na betaling een ontvangstbevestiging.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is een van de populairste betaal-mogelijkheden in België. Consumenten kunnen via hun eigen bankomgeving op een veilige en snelle manier betalen.

Vooraf overboeken

U plaatst de bestelling en u ontvangt van ons de instructies voor de betaling per e-mail, direct nadat u besteld heeft. Zodra uw betaling bij ons binnen is verzenden bij uw bestelling dezelfde dag nog.

Telefonisch bestellen

Mocht u het prettig vinden om per telefoon uw bestelling door te geven dan is dit geen enkel probleem. Belt u s.v.p. naar 010 307 5946 en wij staan u graag te woord en helpen u bij het plaatsen van uw bestelling.

Wat is SSL?

SSL staat voor Secure Sockets Layer en garandeert een veilige communicatie tussen de browser en de webwinkel. Dit protocol versleutelt namelijk alle informatie die via jouw computer en de webwinkel wordt verstuurd.
Zoekt u het rugcorset voor dames? Klik hier!

Zoekt u de Corrigerende en Afslankende Sportband? Klik hier!

Zoekt u het Memory Foam Kussen? Klik hier!